Drac de Gràcia

  • user warning: Table 'drupal_cache_filter' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire FROM drupal_cache_filter WHERE cid = '1:1c3a4f17a292628bad6aeff36bfd3159' in /home/web/graciapedia.gracianet.org/htdocs/includes/database.mysql.inc on line 174.
  • user warning: Table 'drupal_cache_filter' is marked as crashed and should be repaired query: UPDATE drupal_cache_filter SET data = '<!--paging_filter--><p>El Drac de Gràcia nasqué l\'any 1981 a partir d\'un concurs públic pel seu disseny, iniciativa de l\'Àrea de Cultura del Consell Municipal del Districte. Fou creat i dissenyat per Domingo Umbert, i realitzà la seva primera sortida el 15 d\'Agost de 1982 durant les festes de la Vila de Gràcia.</p>\n<h1>Dades Tècniques:</h1>\n<p>El Drac està construït a partir d\'una carcassa de fusta sobre la qual s\'ha modelat el cos de cartró-pedra.</p>\n<ul>\n<li>Pes: 120 Kg.</li>\n<li>Llargària: 3 m.</li>\n<li>Amplada: 1,20 m.</li>\n<li>Alçada: 2,5 m.</li>\n</ul>\n<p>Degut al seu pes requereix que sigui portat per dues persones. Se li desmoten les ales i la cua.<br />\nActualment és un dels pocs dracs d\'aquest tipus de construcció que està en actiu.</p>\n<p>Té quatre punts de foc a la boca i és catalogat com a drac reptant.</p>\n<p>El Drac, des de l\'any 1981, ha estat restaurat un parell de vegades, la primera en motiu de les Olimpíades Barcelona \'92 que va ésser pintat de nou i arreglat part del cap i la segona l\'any 1999, per reparar desperfectes del cartró-pedra i reforçar l\'estructura de fusta.</p>\n', created = 1470060152, expire = 1470146552, headers = '' WHERE cid = '1:1c3a4f17a292628bad6aeff36bfd3159' in /home/web/graciapedia.gracianet.org/htdocs/includes/database.mysql.inc on line 174.

El Drac de Gràcia nasqué l'any 1981 a partir d'un concurs públic pel seu disseny, iniciativa de l'Àrea de Cultura del Consell Municipal del Districte. Fou creat i dissenyat per Domingo Umbert, i realitzà la seva primera sortida el 15 d'Agost de 1982 durant les festes de la Vila de Gràcia.

Dades Tècniques:

El Drac està construït a partir d'una carcassa de fusta sobre la qual s'ha modelat el cos de cartró-pedra.

  • Pes: 120 Kg.
  • Llargària: 3 m.
  • Amplada: 1,20 m.
  • Alçada: 2,5 m.

Degut al seu pes requereix que sigui portat per dues persones. Se li desmoten les ales i la cua.
Actualment és un dels pocs dracs d'aquest tipus de construcció que està en actiu.

Té quatre punts de foc a la boca i és catalogat com a drac reptant.

El Drac, des de l'any 1981, ha estat restaurat un parell de vegades, la primera en motiu de les Olimpíades Barcelona '92 que va ésser pintat de nou i arreglat part del cap i la segona l'any 1999, per reparar desperfectes del cartró-pedra i reforçar l'estructura de fusta.

I never went to university <a href=" http://accutane.click/ ">accutane</a>  Perth is a vibrant city in a fantastic water&rsquo;s-edge location. Your guided city tour will feature gorgeous Kings Park and Botanic Garden, after which you&rsquo;ll cruise back I never went to university <a href=" http://accutane.click/ ">accutane</a>  Perth is a vibrant city in a fantastic water&rsquo;s-edge location. Your guided city tour will feature gorgeous Kings Park and Botanic Garden, after which you&rsquo;ll cruise back I never went to university <a href=" http://accutane.click/ ">accutane</a>  Perth is a vibrant city in a fantastic water&rsquo;s-edge location. Your guided city tour will feature gorgeous Kings Park and Botanic Garden, after which you&rsquo;ll cruise back